Κωδ.: 373020-06

X-RAY 2 SQUARE MID WINTER

Κωδ.: 373020-06

X-RAY 2 SQUARE MID WINTER

Μη Διαθέσιμο

Μέγεθος:

Δε βρήκες το νούμερό σου;
Δε βρήκες το νούμερό σου;
Ανδρικό
-26% 89.99€

66.59€

Web Price
Ανδρικό
ΑΝΔΡΙΚΑ RETRO SNEAKERS ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. Διάβασε περισσότερα
ΑΝΔΡΙΚΑ RETRO SNEAKERS ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Απόλυτη άνεση και κορυφαίο ρετρό στυλ για τις καθημερινές σου βόλτες με τα ανδρικά sneakers Puma X-Ray 2 Square Mid Winter Black (373020-06).

• Άνετη εφαρμογή
• Πλέγμα και υφασμάτινο άνω μέρος επάνω με δερμάτινες και σουέτ λεπτομέρειες
• IMEVA στην ενδιάμεση σόλα για απόλυτη άνεση και χαμηλό βάρος
• SoftFoam+ εσωτερικός πάτος για αντικραδασμική προστασία σε κάθε βήμα
• Εξωτερική αντιολισθητική σόλα από καουτσούκ
• PUMA Wordmark στη γλώσσα
• Κωδικός προϊόντος : 373108-26

True style is evergreen, which is why we updated our iconic X-Ray trainer for winter. This design was first issued in the early 2000s and features on-trend chunky details while innovating with a mix of materials and sleek tooling that make it a memorable next step in fashion evolution.
Η εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική, η ACS, η Courier Center και η Box Now οι οποίες διαθέτουν τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα.

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€, ενώ αν η παραγγελία σας είναι άνω των 65,00€ τότε η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
(Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη).

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 2 εργάσιμες ημέρες για τα μεγάλα αστικά κέντρα και στην υπόλοιπη Ελλάδα από 2 – 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της.

Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 - 20:00 και Σάββατο 09:00 – 13:00  (εφόσον ζητηθεί απο τον πελάτη με επιπλέον επιβάρυνση 3,00€).

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο διανομέας θα σας αφήσει σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υποκατάστημα της αντίστοιχης εταιριάς ταχυμεταφορών.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων, όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ